• Můj profil
    • je prázdný
      za 0,- Kč
     Hodnotenie
    5/5
    Košík:je prázdný
    bez DPH:0.00,- Kč
    s DPH:0,- Kč
     Čas
     Udalosti
    • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:
     QR code
    QR code
    Vonkajšia, veľmi odolná - kovová IP kamera MHK N316LP zaujme predovšetkým výbornou kvalitou 2MPx obrazu, varifokálny šošovkou, vstavaným POE a predovšetkým veľmi nízku cenu. Kamera je ideálnou voľbou do IP kamerových setov, kde sa uprednostňuje kvalita obrazu, silné prisvietenie a nízka cena pred množstvom funkcií.

    Čip sony EXMOR IMX 322 zaručuje veľmi kvalitný obraz s nadštandardné ostrosťou. Výhodou u použitého čipu SONY IMX322 je tiež nadštandardné svetelná citlivosť v IR spektre prísvitu pri nočnom režime.

     

    Pre svoju nízku cenu a vysokú obrazovú kvalitu je kamera ideálna do IP kamerových setov. Na rozdiel od iných kamier, táto kamera nekladie dôraz na prepracovanosť jednotlivých funkcií, jednoznačný prím tu hrá vysoká kvalita obrazu, nízka cena a dlhodobá životonost v exteriéroch. So sieťovými rekordéry kamera komunikuje pomocou Onfiv protokolu, možno ju tak prepojiť s takmer každým rekordérom.

    Kamera disponuje varifokálny šošovkou, vďaka ktorej je možné nastaviť presný uhol záberu / priblíženie. Maximálna šírka záberu dosahuje cca 90 °, minimálne je 30 °. Ak by kamera nemala varifokální šošovku a zákazník by nebol spokojný s uhlom záberu, muselo by dôjsť k zložitej výmene šošoviek. Pri tejto IP kamery podobné problémy neexistujú.

    Kvalita obrazu je dostatočná pre čteční registračných značiek vozidiel (ŠPZ). Pomocou špeciálneho softvéru je možné zaznamenávať prechádzajúce automobily a na základe konkrétnej ŠPZ vyvolať nejakú akciu, napríklad odfotiť, nahrávať, poslať mail a mnoho ďalšieho. Ak potrebujete čítať značky a zaznamenávať, kto a kedy prešiel, kontaktujte nás.

    Filtrom IR-cut je zaistená verná reprodukcia farieb pri snímaní počas dňa. Pri zotmení dôjde k automatickému mechanickému odsunutie (prepnutie) IR-cut filtra mimo obrazový senzor a súčasne sa kamera prepne do čiernobieleho režimu. Tým sa dosiahne maximálnej citlivosti kamery v noci, navyše je kamera osadená 36 IR LED super diódami. "True day / night" kamery poskytujú perfektný farebný obraz počas dňa a vysokú citlivosť v noci.

    Kamera má PoE vstavané priamo v kamere, možno ju teda napájať po sieťovom kábli bez použitia napájacieho adaptéra. Táto funkcia umožňuje napájanie kamery po kábli ethernetu (PoE 802.3af). Táto funkcia vyžaduje UTP kabel cat 5e a vyššej. Kameru je samozrejme mimo PoE možné napájať štandardným externým zdrojom 12 V (1 A). Pri riešení zabezpečenia nemusíte myslieť na prívod napájania ku kamere, postačí Vám UTP kabel cat 5e. Odpadá aj POE splitter ako u ostatných IP POE kamier - setov. Modul pre umožnenie napájanie cez POE je zabudovaný vo vodotesnom tele a výrobcom v tele IP kamery.

    Ku kamere sa možno pripojiť bez verejnej IP adresy pomocou služby P2P. Mobilná aplikácia XMEYE podporuje Android a iOS. Pre počítače slúži webová stránka www.xmeye.net či dodávaný CMS softvér.

    Prístup ku kamere môže mať viac užívateľov naraz s rôzne nastavenými právami a osobným heslom.

    Dodávaný CMS sledovacie softawre je v češtine a dokáže pripojiť kamery cez IP adresu i cez P2P - bez verejnej IP adresy. Softvér podporuje rozsiahle možnosti záznamu do počítača. Softvér sa dokáže spustiť automaticky po spustení, automaticky sa prihlásiť a připjit kamery. Vynikajúci pre dohľad na viacerých miestach.

     

    Obsah balení:

    • IP Kamera MHK N316LP

    • CD NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ - CD je pouze v elektronické podobě 

    • sada šroubků a hmožděnek

    • Adaptér 12V není součástí balení - je nutné použít jiný standardní adaptér 12V nebo POE. Je ho možné doobjednať. 

    (vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
     
    Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.