• Můj profil
    • je prázdný
      za 0,- Kč
     Hodnotenie
    5/5
    Košík:je prázdný
    bez DPH:0.00,- Kč
    s DPH:0,- Kč
     Čas
     Udalosti
    • Podělte se o pozitivní zkušenost z naší spolupráce a doporučte nás Vašim známým a přátelům:
     QR code
    QR code
    FullHD 1080P rekordér za vynikajúcu cenu. Automatické vyhľadanie kamier v lokálnej sieti, jednoduchá konfigurácia, kvalitný obraz a výborná cena. HDMI výstup 1080P.

    NVR rekordér pracujúci v plnom HD rozlíšení s dobrým pomerom cena / výkon. Ponúka záznam v rozlíšení 2560x1920p obrazových bodov. Rekordér je možné osadiť dvoma pevnými diskami SATA až do veľkosti 4TB.

    Po zaplnení kapacity pevného disku sa budú záznamy přemazávat. Možno však tiež nastaviť limit záznamov podľa počtu dní. Možno tak rekordér použiť aj do legislatívne náročnejších miest.

    Aké rozlíšenie a koľko počet kamier možno naraz prevádzkovať?

    • 9x720p (25fps / každý kanál)
    • 9x960p (25fps / každý kanál)
    • 9x1080p (25fps / každý kanál)

    ľubovoľná kombinácia vyššie uvedeného

    NVR je plne kompatibilný so všetkými kamerami s ONVIF protokolom. Teda aj s kamerami značky Zoneway, HIKVISION, Dahu, MHK, ISeetec a ďalších ONVIF kamier z našej ponuky.

    Po zaplnení kapacity pevného disku sa budú záznamy přemazávat. V rekordéra možno nastaviť aj obmedzenie záznamov v zadanom počte dní.

    NVR dokáže veľmi dobre ovládať otáčanie kamier (PTZ). Ak teda kamera podporuje PTZ, možno ju ovládať priamo z rekordéra a to veľmi účinne. Rekordér dokáže uložiť pozície, ktoré bude kamera prechádzať. Jednotlivým bodom možno tiež nastaviť dobu zotrvania na pozícii. Možno tak pomocou rekordéra automaticky hlídlat zadaný priestor.

    NVR ale neslúži iba na nahrávanie obrazu. Je vybavené funkciami ako napríklad detekcia pohybu (motion detect), ktorá Vám umožní nastaviť zariadenie tak, aby zaznamenávalo obraz iba v prípade, že bude rozopznán pohyb v nastavených zónach. Po detekcii pohybu je tiež možné odoslať urobené snímky (fotografie) na definovaný email alebo FTP server.

    Zariadenie je vybavené aj funkciou Time recording (nahrávanie v definovanom čase). Pomocou tejto funkcie je možné nastaviť čas v ktorom bude zariadenie robiť záznam (Výhodné napríklad pre obchody). Nahrávať zvláda vo FULL HD na všetky kanály.

    Zariadenie podporuje funkciu P2P čiže pripojenie bez nutnésti verejnej IP adresy. K tomuto účelu slúžia špeciálne webová stránka poprípade mobilné aplikácie.

    Rekordér samozrejme ponúka podporu všetkých internetových aplikácií - prístup k obrazu i záznamom aj kompletný prístup ku konfigurácii. Našich stálych zákazníkov iste poteší známe a plne lokalizované české ovládacie menu rekordéra.

    Aj napriek svojej veľmi prijateľnú cenu nás tento rekordér milo prekvapil dobrým obrazom a širokou škálou možností nastavenia. Možno ho len odporučiť.

    Pevný disk pre záznam videa nie je súčasťou tohto výrobku a je potrebné ho doobjednať samostatne

    Obraz a ovládanie z hybridných rekordérov možno sledovať cez obľúbenou a stabilné mobilnú aplikáciu Smart Meye. Sledovanie je možné ako cez P2P - cloud účet od výrobcu zadarmo, tak aj cez verejnú IP adresu.

    Vlastnosti sieťového rekordéra ZONEWAY 6109F:

    Specifikace:

    ParametrHodnota
    Operační systémLINUX OS, HI3535
    VideokompreseH.264
    Rozlišení720p@30fps; 960p@30fps; 1080p@30fps; 1920p - každý kanál; (podle počtu kamer)
    Detekce pohybuAno, 192 zón, citlivost zón 1-6
    P2PAno z webové stránky nebo z mobilu
    Audiokompreseadpcm - Zeptejte se na podporu audia pro Vaši kameru
    ČeštinaAno
    Nahrávací módymanuální, detekce pohybu, časové nahrávání, nahrávání po alarmu (manual, motion detect, time recording, alarm recording)
    Úložiště2x HDD max 3TB (není součástí balení) 
    Možnosti zálohováníHDD, USB flash disk
    Síť1x10/100 Mbps, RJ45 port
    Video výstup1x VGA, 1x HDMI,
    USBAno, 2x port
    Napájení12V/4A
    Rozměry215x215x47 mm
    Hmotnost1,6 Kg (bez HDD)
    Provozní teplota0°C - 55°C
    (vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
     
    Tato stránka používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat služby. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.