• My profile
    • is empty
      in 0,- zł
     Hodnotenie
    5/5
    bez VAT:0.00,- zł
    incl. VAT:0,- zł
     Čas
     Udalosti
    • Share the positive experience of our cooperation and recommend us to your friends and acquaintances:
     QR code
    QR code
    IP kamera Zoneway NC854 s vysokým rozlíšením 2MPx (1080p / fullHD), kovová, bezdrôtová WiFi, vonkajšie, IR ľad 20m, detekcia pohybu, P2P prístup aj z mobilu bez verejnej IP adresy. Podpora všetkých bežných protokolov vrátane ONVIF. Vzhľadom k obstarávacej cene sa jedná o skutočný VYNIKAJÚCE pomer cena / ponúknutý výkon.

    Kamery značky ZONEWAY podporujú tri video Steamy, každý s audio tokom. Dátový videotok je možné užívateľsky definovať v rozmedzí od 256 do 4096 kbps pri linkové snímacej frekvencii 50 či 60Hz a počtu snímok od 1 do 25fps. Všetko voliteľne podľa požiadaviek a možností zákazníka v mieste inštalácie.

    Kvalita obrazu je dostatočná pre čteční registračných značiek vozidiel (ŠPZ). Pomocou špeciálneho softvéru je možné zaznamenávať prechádzajúce automobily a na základe konkrétnej ŠPZ vyvolať nejakú akciu, napríklad odfotiť, nahrávať, poslať mail a mnoho ďalšieho. Ak potrebujete čítať značky a zaznamenávať, kto a kedy prešiel, kontaktujte nás.

    Kamera má predinštalovaný DDNS server pre zaručenie stáleho spojenia s kamerou aj pri zmene verejnej IP adresy, tento DDNS server je od výroby z továrne ZONEWAY a je podporovaný úplne ZADARMO. Kamera podporuje WIFI šifrovanie WEP a WPA / WPA2PSK, nemusíte mať teda obavu zo znežití kamery neoprávneným užívateľom.

    V kamere je možné nastaviť privátnu zónu, je možné teda skryť časti obrazu, ktoré zasahujú napríklad k susedom. Obraz z kamery tak nenarušuje súkromie susedov a spĺňa tak všetky zákonné povinnosti.

    Detekcia pohybu je inteligentným integrovaným softvérom možná v štyroch extra zvolených zónach, pri každej si samostatne nastavíte (veľkosť, umiestnenie, tvar) v užívateľskom rozhraní IP kamery s nastaviteľnou citlivosťou detekcie v úrovniach od 1 do 100.

    Pri detekcii pohybu kamera ponúka tieto možnosti ohlásenie narušenia stráženej (zvolenej zóny):

    Je možné nahrávať buď obrázky, alebo video (alebo oboje) na FTP zadané v IP kamere. Rovnako ako doba kedy má byť stráženia a kedy odkódovaniu a nemajú byť teda nahrávané a odosielané obrázky. IP kamera obsahuje sofistikovaný plánovač, s ktorým bude naplánovanie zabezpečenie Vášho majetku hračkou.

    Samozrejmosťou je možnosť zaslania upozornenie na e-mail (spolu naraz až tri e-mailovej adresy) a neskôr a neskôr SMS majiteľovi e-mailovej schránky (SMS zabezpečuje poskytovateľ e-mailu).

    S funkciou IR cut - filter - tieto kamery sú vybavené IR-cut filtrom rovnako ako štandardné farebné kamery. Tým je zaistená verná reprodukcia farieb pri snímaní počas dňa. Pri zotmení dôjde k automatickému mechanickému odsunutie (prepnutie) IR-cut filtra mimo obrazový senzor a súčasne sa kamera prepne do čiernobieleho režimu. Tým sa dosiahne maximálnej citlivosti kamery v noci, navyše je kamera osadená 24 IR LED diódami. "True day / night" kamery poskytujú perfektný farebný obraz počas dňa a vysokú citlivosť v noci.

    Kamera podporuje funkciu P2P, ktorá zabezpečuje, že na pripojenie ku kamere nie je nutná verejná IP adresa. Pripojenie prebieha pomocou sériového čísla, ktoré sa zadá do mobilnej alebo počítačové aplikácie, ihneď potom je k dispozícii obraz kamery. Nie je nutné akékoľvek nastavovanie routera. Pripojíte sa veľmi rýchlo a jednoducho odkiaľkoľvek zo sveta.

    IP kamery Zoneway
    Obrazový senzor2MPx CMOS 1/2,7"
    Objektívf=3,6mm - úhel záběr 80°
    Rozlíšenie1920x1080 25fps
    Režimy den/nocautomaticky pomocou IRCUT
    IR LED24x IR LED - dosvit 20m
    VideokompreseH264
    POENie
    WifiÁno
    Ethernetano - RJ45
    PTZNie
    P2PÁno
    AudioNie
    Alarmové svorkyNie
    Detekcia pohybuÁno (email, FTP)
    Záznam na SDNie
    Mobilné sledovanieAno (iOS, Android)
    ProtokolyHTTP, DHCP, SMTP, FTP, DDNS, UPNP, Onvif, RTSP, cgi
    Napájanie12V/1A
    Operačný systémMac OS, Linux, Windows XP a novějšie
    Český firmwareÁno
    Dodávaný softwaredodávaný monitorovací softvér pre kamery značky Zoneway pre Windows. dodávaný softvér pre prístup ku kamere cez P2P (Windows, Android, iOS) vyhľadávacie a P2P sledovací softvér pre Mac OS X (www.zoneway.cz)
    Kompatibilitas NVR značky: Zoneway, IPS, Dahua, Amovision, Synology, QNAP, Hikvision a dalšie
    Ostatnézdarma DDNS server od výrobce
    (zastrzegamy sobie prawo do zmiany tych opisów i specyfikacji bez uprzedzenia)
     
    This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.