Hodnotenie
    5/5
    Košík:1 ks
    bez DPH:28.96 €
    s DPH:34.75 €
     Čas
     Udalosti
     Google AdSense
    google.com, pub-7621220162657967, DIRECT, f08c47fec0942fa0
    • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
     QR code
    QR code
    ZW NVR 6004SF (nástupca X04) je zariadenie, ktoré Vám umožní nahrávať súčasne obraz až zo 4 IP kamier. Obraz môže byť nahrávaný v rozlíšení až 1920p.

    NVR je plne kompatibilná s kamerami značky Zoneway, HIKVISION, Dahu, MHK, ISeetec a ďalších ONVIF kamier z našej ponuky.

    Po zaplnení kapacity pevného disku sa budú záznamy přemazávat. V rekordéra možno nastaviť aj obmedzenie záznamov v zadadném počte dní.

    NVR dokáže veľmi dobre ovládať otáčanie kamier (PTZ). Ak teda kamera podporuje PTZ, možno ju ovládať priamo z rekordéra a to veľmi účinne. Rekordér dokáže uložiť pozície, ktoré bude kamera prechádzať. Jednotlivým bodom možno tiež nastaviť dobu zotrvania na pozícii. Možno tak pomocou rekordéra automaticky hlídlat zadaný priestor.

    NVR ale neslúži iba na nahrávanie obrazu. Je vybavené funkciami ako napríklad detekcia pohybu (motion detect), ktorá Vám umožní nastaviť zariadenie tak, aby zaznamenávalo obraz iba v prípade, že bude rozopznán pohyb v nastavených zónach. Týchto zón má NVR 192 a každé z nich je možné nastaviť citlivosť 1-6. Po detekcii pohybu je tiež možné odoslať urobené snímky (fotografie) na definovaný email alebo FTP server (je nutné použiť emailový účet bez šifrovania!).

    Zariadenie je vybavené aj funkciou Time recording (nahrávanie v definovanom čase). Pomocou tejto funkcie je možné nastaviť čas v ktorom bude zariadenie robiť záznam (Výhodné napríklad pre obchody).

    Zariadenie podporuje funkciu P2P čiže pripojenie bez nutnésti verejnej IP adresy. K tomuto účelu slúžia špeciálne webová stránka poprípade mobilné aplikácie.

    K zariadeniu je možné sa pripojiť aj pomocou webového prehliadača, pomocou ktorého možno zariadenie plnohodnotne prevádzkovať.

    Po zaplnení kapacity pevného disku sa budú záznamy přemazávat. Možno však tiež nastaviť limit záznamov podľa počtu dní. Možno tak rekordér použiť aj do legislatívne náročnejších miest.

    Odporúčame pre prevádzku 4x 1Mpx IP kamera. Pri použití 4x 2MPx IP kamier je možné, že bude potrebné znížiť dátový tok u kamier na 2048kbps, inak môžu vznikať problémy s plynulosťou záznamu a prehrávania z dôvodu zvýšeného dátového toku a obmedzenom výkonu procesora,

    Obraz a ovládanie z hybridných rekordérov možno sledovať cez obľúbenou a stabilné mobilnú aplikáciu Smart Meye. Sledovanie je možné ako cez P2P - cloud účet od výrobcu zadarmo, tak aj cez verejnú IP adresu.

    ParametrHodnota
    Operační systémLINUX OS, HI3520D
    VideokompreseH.264
    Rozlišení720p@30fps; 960p@30fps; 1080p@30fps;1920p (podle počtu kamer)
    Detekce pohybuAno, 192 zón, citlivost zón 1-6
    P2PAno z webové stránky nebo z mobilu
    Audiokompreseadpcm - Zeptejte se na podporu audia pro Vaši kameru
    ČeštinaAno
    Nahrávací módymanuální, detekce pohybu, časové nahrávání, nahrávání po alarmu (manual, motion detect, time recording, alarm recording)
    Úložiště1x HDD max 3TB (není součástí balení) - dokoupit zde
    Možnosti zálohováníHDD, USB flash disk
    Síť1x10/100 Mbps, RJ45 port
    Video výstup1x VGA, 1x HDMI
    USBAno, 2x port
    Napájení12V/4A
    Rozměry215x215x47 mm
    Hmotnost1,6 Kg (bez HDD)
    Provozní teplota0°C - 55°C
    (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
     
    Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.